Kreditų Teikimo ir Refinansavimo Fondas

Tam tikrais gyvenimo tarpsniais ir dėl įvairių aplinkybių Jums gali prireikti kredito ar paskolos. Kreditų Teikimo ir Refinansavimo fondas yra kreditavimo ir finansinių paslaugų įmonė. Kreditu fondas padeda savo klientams padidinti finansines galimybes ir priimti teisingus investavimo sprendimus. Kreditų Teikimo ir Refinansavimo fondas suinteresuotas pagelbėti susidūrusiems su finansiniais sunkumais ir siulo individualius, ir palankius sprendimus. Kreditų Teikimo ir Refinansavimo fondo specialistai padės Jums sumažinti išlaidas ir sutaupyti daug laiko ieškant reikiamo finansavimo, o svarbiausia pateiks geriausią pasiūlymą, suderins palankiausias sąlygas rinkoje ir tai bus padaryta pačiais trumpiausiais terminais. Fondas turi visus reikalingus resursus, galimybės, patirtis ir kompetencija suteikti jums kvalifikuotą pagalbą sprendžiant Jūsų finansines problemas.
Kreditų Teikimo ir Refinansavimo fondas siulo:
• Paprastą ir greitą paskolos gavimą.
• Konfidencialumą: fondas neteikia savo klientų duomenų jokioms kitoms duomenų bazėms.
• Kreditų Teikimo ir Refinansavimo fondas teikia lankstūs paskolos gavimo pasiūlymai, atsižvelgiant į įvairiausias Jūsų situacijas.
• Sutaupysite laiko, nes išvengsite varginančio vaikščiojimo po įvairių bankų skyrius.
Paskolas suteikiame:
• Įkeičiant nekilnojamąjį turtą (įvairios paskirties žemės sklypai, sodybos, bendrabučio tipo kambariai, butai, namai).
• Įkeičiant kitą likvidų kilnojamą turtą (transporto priemonės, juvelyriniai dirbiniai, meno vertybės ir kt.).
• Galite gauti paskolą įkeitę finansinį turtą (akcijas, obligacijas, Vyriausybės vertybinius popierius, investicinių fondų vienetus ir kt).
Kitos paslaugos:
• Nekilnojamo turto pirkimas;
• Finansinio turto pirkimas.
Kodėl verta rinktis
Kreditų Teikimo ir Refinansavimo fonda?
Pirma - Lengviau. Nereikia pačiam gilintis ir rūpintis, tai bus padaryta už Jus.
Antra - Greičiau. Neretai finansinių problemų sprendimui sugaištama aibė laiko, nuo keleta savaičių iki poros mėnesių ar net metų. Mes finansines problemas sprendžiame skubiai, per maksimaliai trumpą laiką.
Trečia – Pigiau. Pasiūlyti sprendimai sumažins Jūsų išlaidas, nes mes žinome kaip sutaupyti imant paskolą ir apsaugoti nuo neteisingų sprendimų.