Mini paskola

Kam reikalinga mini paskola?
Mini paskolos visada yra reikalingos tik trumpam laiko tarpui, todėl vien tai, kad ji yra gaunama labaigreitai yra vienas svarbiausių tokios paskolos pasirinkimo kriterijų. Tiesiogiai mini paskolas teikianti įmonė galės pervesti pinigus iškart į tavo banko sąskaitą tą pačią dieną, kai yra pateikta paraiška paskolai gauti, dažnai tai atliekama vos per vieną valandą. Tie mini paskolų tiekėjai, kurie turi persiųsti tavo paraišką dar keliems stambesniems paskolų tiekėjams, užtruks daug ilgiau suteikdami mini paskolą, o dažnai net negalės nusakyti labai tikslaus laiko, per kurį paskola atsidurs tavo sąskaitoje. Beje, tokiuose sandoriuose klientas sumoka ne vienam paskolos tiekėjui už paskolą, bet ir to nežinodamas moka daugiau ir taip padengia tarpininko įkainius. Taip mini paskolos kaina gali ženkliai išaugti tiksliai pačiam nežinant to tikrosios priežasties. Dėl šios priežasties, geriausia yra iškart kreiptis tik į tuos kredito tiekėjus, kurie tiesiogiai išduoda mini paskola.

Mini paskolos sumos.

Pirmą kartą galėsite pasiskolinti iki 600 litų , antrą iki 800 Lt, trečią ir daugiau iki 1000 arba 1200 Lt. Prieš pateikiant mini paskolos paraišką, įvertinkite savo finansines galimybes ar galėsite laiku grąžinti mini paskolą.

Kas yra svarbu klientams, kurie ima mini paskolas?

Pirma, jiems rūpi, kad tokia paskola būtų kuo pigesnė. Mini paskolos pasižymi labai aukštomis palūkanomis, todėl klientai stengiasi tarp gausybės įvairių kredito įmonių pasirinkti pigiausią. Antra, mini paskolos reikalingos skubioms ir nenumatytoms išlaidoms padengti, todėl imant mini paskolą yra svarbu, kad ta paskola klientą pasiektų kuo greičiau. Taigi, į ką turi klientas atkreipti dėmesį, kai jis renkasi mini paskolos teikėją, jei jis nori, kad jo paskola atitiktų abu šiuos reikalavimus?